I dette afsnit vil I lære om de funktioner og muligheder, der er under fanebladet Medarbejdere.

Vi kommer ind på:

Overblik over medarbejdere

Under Medarbejdere finder I overblikket over jeres medarbejdere. Der ses en række funktioner lige under overskriften. Ikonet længst til venstre og ikonet i midten angiver, hvordan visningen af jeres medarbejdere ser ud rent visuelt. I kan skifte ved at klikke på den visning, I ønsker. Ikonet til højre skal I klikke på for at få vist jeres organisationsdiagram. Læs mere om opsætningen af organisationsdiagram i guiden her.

Derudover kan I tilføje en ny medarbejder på knappen Tilføj medarbejder. Læs mere om dette i guiden Administrer medarbejdere. Til højre for Tilføj medarbejder har I mulighed for at filtrere i visningen af jeres medarbejdere. I kan eksempelvis vælge at se Aktive medarbejdere eller Kommende medarbejdere. Dernæst kan I fremsøge en specifik medarbejder.

Skab jeres eget personlige view over medarbejdere

Det er muligt at skabe jeres eget personlige view over medarbejderne ved at anvende funktionen kolonner, der ses yderst til højre. Denne funktion er vigtig at kende, hvis I har brug for at få vist specifikke detaljer om medarbejderne i overblikket. Det kan være informationer som Afdelinger, Rettighedsroller, Nærmeste leder osv. Det er derudover muligt at gemme specifikke views, således at I kan veksle mellem forskellige views alt efter, hvad I har brug for at få vist af detaljer.

I skaber jeres eget view ved at klikke på Kolonner, udvælge de detaljer, I ønsker at se og trykke på Apply. Ønsker I at gemme det enkelte view, skal I trykke på Gem view og oprette et navn til det specifikke view. Udover at I kan skabe jeres eget personlige view, vil de detaljer, I vælger, være dem, I møder næste gang, I logger ind.

Se og rediger medarbejdernes stamkort

Under kolonnefunktionen ses muligheden Rediger. Hvis I slår værktøjet til, får I mulighed for at redigere informationer på medarbejderens stamkort, uden I behøver at klikke ind på de enkelte stamkort. Det kan være brugbart, hvis der er flere medarbejdere hvis informationer, I har brug for at redigere. Værktøjet sparer jer nemlig for kliks og tid. Brug Kolonner til at få vist de kolonner, I ønsker at redigere i.

Herudover kan I i fanebladet Medarbejdere klikke ind på den enkelte medarbejders stamkort og se alle de detaljer, I har registreret om vedkommende. Læs mere om hvordan I opsætter et stamkort i guiden her. Inde på medarbejderens stamkort kan I tilføje oplysninger samt redigere dem. Det er også her, at I tilføjer Udstyr, Kompetencer, tildeler Processer og Engagement Builders.

Det er ligeledes på medarbejderens stamkort, at I kan oprette en digital signatur-forsendelse, hvis I har brug for medarbejderens underskrift. Det kan I læse mere om i vores guide om at oprette en digital signatur her.
Alt dette vil blive uddybet i Kom godt videre med Staff i guiden Stamkortets muligheder.

Derudover kan I tilgå Logs, som er en registrering over den aktivitet, der er på medarbejderens konto samt eventuelle ændringer på deres stamkort i HR-ON Staff. Logs kan også tilgås på hver enkelt felt på stamkortet. Dette gøres ved at klikke på feltet og herefter på det lille ur ved siden af. Disse logs kan I anvende som historik over eksempelvis tidligere løn eller tidligere titler.

Tilføj roller til medarbejdere

På medarbejderens stamkort under Rettigheder, kan I tilføje roller med dertilhørende rettigheder til jeres medarbejdere. Læs mere omkring den grundlæggende opsætning af Roller og Rettigheder her: Roller og rettigheder.

I kan tilføje de roller, I har oprettet under indstillinger, ved at klikke på Tilføj rolle på henholdsvis Person-, Afdelings- og Virksomheds niveau. På Person-niveau vil I kun kunne se de roller, I har oprettet på Person-niveau. Det samme vil være gældende for Afdelings- og Virksomheds niveau. Såfremt I har oprettet roller, der automatisk tilføjes til nye medarbejdere, vil disse roller allerede fremgå af medarbejderens stamkort.

Såfremt I ønsker at se, hvilke rettigheder, der hører til den enkelte rolle, kan I klikke på rollens navn, hvorefter der dukker en liste op med alle de rettigheder, rollen har. Her er det også muligt at fjerne eller tilføje enkelte rettigheder på den specifikke medarbejder, såfremt der er nogle afvigelser fra den overordnede rolle.

Menuen "Med valgte"

Når I atter befinder jer i overblikket over jeres medarbejdere, har I mulighed for at markere enkelte eller dem alle ved at klikke på det lille ikon i kolonnen yderst til venstre. Dernæst aktiveres menuen i bunden kaldet Med valgte. Herfra har I mulighed for at foretage en række forskellige handlinger. Blandt handlingerne kan nævnes Send nyt kodeord, der sender en mail med login oplysninger til jeres medarbejdere og dermed giver dem adgang til jeres HR-ON Staff.

I er nu blevet klogere på, hvilke muligheder der er i fanebladet Medarbejdere; herunder hvordan I redigerer oplysninger på medarbejdernes stamkort. Step 2 omkring medarbejdere er nu gennemført og I er klart til at komme godt videre.