Kom godt i gang er nu gennemført - Kom godt videre

I har nu gennemført både Step 1 med de grundlægende indstillinger og Step 2 med import og administrering af medarbejdere. Er du stødt på problemer undervejs så tøv ikke med at kontakte os så vi kan hjælpe dig i mål, før du går videre.

I har skabt jer et godt fundament og fået jeres medarbejdere ind i jeres nye HR platform. Dette var jeres første skridt til at få mest mulig værdi ud af HR-ON Staff.
I kan nu komme godt videre og udforske jeres nye HR platform.

Der er mange muligheder i HR-ON Staff, og vi vil råde jer til at sætte et mål for hvilke en til to funktioner, I vil starte med at udforske og anvende.

For nogle er det vigtigt, at Dokumenter og Udstyr er sat rigtigt op, da disse funktioner er med til at klare den mest basale håndtering af fx kontrakter og onboarding. For andre er det en prioritet at komme i gang med at udforske nogle af de funktioner, der afgjorde, at det var netop denne HR-platform, I valgte - måske er Processer eller Engagement Builders det vigtigste for jer, og så skal I starte med det.

Kom godt videre er bygget op i overskrifter, der matcher de forskellige moduler i platformen. De mest simple funktioner har en enkelt guide eller to, mens de mere avancerede funktioner, har en del flere guides. Det har vi gjort for at bryde indholdet ned i overskuelige rammer. Der er ligeledes konkrete eksempler og opgaver, hvis en funktion er mere omfattende.

Find de forskellige muligheder i Kom godt videre med HR-ON Staff.