I denne guide vil vi beskrive, hvordan I kan få gavn af menupunktet Udstyr, der er tilgængeligt på medarbejdernes stamkort.

Vi vil komme ind på følgende:

Med funktionen Udstyr kan I holde styr på, hvilket udstyr der er udlånt til hvilken medarbejder. Dermed hjælper funktionen jer med at holde overblik over, om I mangler at bestille nyt udstyr hjem til en kommende medarbejder, eller om I allerede har det i huset.

Derudover giver funktionen jer styr på, hvilket udstyr en medarbejder skal aflevere tilbage, når vedkommende forlader arbejdspladsen.

Sådan tildeler I udstyr til en medarbejder

For at tildele et udstyr til en medarbejder, skal I klikke på Tildel udstyr. Denne funktion kræver, at I allerede har oprettet udstyr, der er ledigt hos jer, og som derfor kan vælges frem fra en liste. Oprettelse af udstyr finder I mere om her: Udstyr fanens muligheder.

Sådan opretter I nyt udstyr

For at oprette et nyt udstyr, skal I klikke på Opret udstyr.

I skal som minimum udfylde de felter, der er markeret med en stjerne, da de er krævet at udfylde - herunder Navn og Type. Under feltet Type kan I vælge mellem de typer, der allerede er oprettet i platformen. Hvis der mangler en type, kan I oprette den ved at klikke på Tilføj udstyrstype

Lær hvordan I tilføjer en ny udstyrstype i denne guide.

I har nu lært, hvordan I tildeler udstyr til en medarbejder via dennes stamkort samt opretter nyt udstyr.