I denne guide kigger vi nærmere på muligheden for at tilgå Engagements via medarbejdernes stamkort.

Vi kommer ind på følgende:

Oversigt over Engagements

Når I klikker på en vilkårlig medarbejders stamkort og går til menupunktet Engagements, får I et overblik over de Engagements, som medarbejderen har fået tilknyttet.

Klik på en af de to kategorier (Standard eller MUS) for at folde indholdet ud. Dernæst får I et overblik over de igangværende Engagements. I kan også vælge at sortere efter Færdige Engagements. Klik på den Engagement, I ønsker at vide mere om for at se, hvor langt medarbejderen er kommet.

I de kommende afsnit gennemgår vi, hvilket indhold I kan blive klogere på i kategorien med Standard Engagements og kategorien med Engagements, der omhandler MUS.

Engagement: Standard

Hvis I har tildelt en Engagement, der hører under kategorien standard, til en medarbejder, har I mulighed for at se forskellige informationer.

Klik på den udsendte Engagement. I oversigten kan I vælge mellem Medarbejder, E-mail log og Logs. Under Medarbejder kan I se en procentangivelse af, hvor langt medarbejderen er kommet med at udfylde sin Engagement. I kan desuden klikke på Generer PDF under overskriften Resultat, hvis I ønsker at gemme resultatet lokalt på computeren.

Under E-mail log fremgår det, hvornår mailen med linket til Engagementen er sendt ud, og under Logs kan du se, hvem der har oprettet den enkelte Engagement Builder samt tilgået den og hvornår.

Engagement: Medarbejderudviklingssamtale (MUS)

Hvis I har udsendt en Engagement i forbindelse med jeres Medarbejderudviklingssamtaler, kan I tilgå medarbejderens svar på medarbejderens stamkort. Derudover er det muligt for en leder at lave kommentarer eller noter til hvert spørgsmål i Engagementen. Læs mere omkring mulighederne ved Engagements Opret Engagement.

Sådan tilknytter I en Engagement

Klik på Tilknyt EngagementHerefter skal I vælge den Engagement, I ønsker at starte. Dernæst skal I vælge en startdato (den dag medarbejderen får tilsendt linket), en deadline og en påmindelse. Under Kanal vælger I, om medarbejderen skal modtage linket på e-mail eller SMS.

Hvis I har brug for, at det er en anden medarbejder, der udfylder den pågældende Engagement end medarbejderen selv, kan I vælge det under Modtager. Dermed er det modtageren, der får linket tilsendt i stedet for den medarbejder, Engagementen er tilknyttet. Den pågældende Engagement vil dog stadig fremgå på den tilknyttede medarbejders stamkort.

I feltet E-mail kan I tilpasse den titel og tekst, I har skrevet, da I oprettede jeres Engagement. Til slut har I mulighed for at sende mailen af sted til medarbejderens sekundære e-mail. Hvis I ikke vælger dette til, bliver e-mailen sendt til medarbejderens primære e-mail. Derudover kan I deaktivere to-faktor-godkendelsen. Afslut ved at klikke på Send.

I denne guide har I lært, hvad menupunktet Engagement på en medarbejders stamkort indeholder. Vi har derudover guidet jer igennem, hvordan I tilknytter en Engagement til en medarbejder.